TESLA’S BAR JARUN PREDSTAVLJAO HRVATSKU NA GRAND PRIXU U GRUZIJI

Malonogometaši Tesla’s bar Jaruna vratili su se u Zagreb nakon nastupa na Socca Grand Prix 7’s u Gruziji koji se igrao po sistemu 6 +1, što je relativna novost u svijetu socca malog nogometa koji se standardno igra 5+1.

event 17.09.2024.
FOTO: Grand Prix 7s

Dečki s Jaruna, nažalost nisu uspjeli proći vrlo zahtjevnu skupinu, no bili su nadomak četvrtfinala. S jednom pobjedom, jednim remijem i jednim porazom i ukupnih četiri boda našli su se tako na trećem mjestu u skupini. Iako je isti broj bodova imala i gruzijska momčad Rewine, zbog nešto bolje gol razlike dalje su prošli domaćini. Vrlo zanimljiva činjenica jest da su se u finalu ovog natjecanja našle dvije ekipe iz iste skupine u kojoj se našao i  Tesla’s  bar Jarun (Rewine iz Gruzije i MC Sarmat iz Ukrajine), što samo govori o jačini grupe, a veseli činjenica da su naši momci jako dobro parirali svojim protivnicima. 

FOTO: Grand Prix 7s

”Ostaje žal što nismo ostvarili nešto bolji rezultat i ispunili primarni cilj prolaska skupine. Međutim i ova ostvarena četiri boda smatramo pristojnim ostvarenjem, što potvrđuje i podatak da su oba finalista bila naš protivnik u skupini, a samo su nas sekunde dijelile od četvrtfinala. Ali što je tu, mi smo svi dali baš sve od sebe kako bi našu domovinu predstavili u najboljem svijetlu, nadam se da smo to dostojno i napravili”, izjavio je kapetan Tesla’s bar Jaruna Ivan Kešina te nadodao:

”Na kraju bih se u ime cijele ekipe zahvalio prvenstveno Tesla’s baru Jarunu i Hrvatskom Socca malonogometnom savezu na prilici za ovakvim predivnim iskustvom, kao i svim našim navijačima, obiteljima i prijateljima na podršci koja nam je, daleko od doma, puno značila. Ovo putovanje nam ostaje prekrasna uspomena za cijeli život s kojom nastavljamo dalje, prema novim pobjedama i izazovima!”

FOTO: Grand Prix 7s

U finalnoj utakmici na kraju je slavila ukrajinska ekipa MC Sarmat, koja je bila i finalist lanjske Socca Lige prvaka u Mariboru gdje su u finalu bili poraženi od hrvatske momčadi Victory Vrsar. Upravo će aktualni osvajači Socca Lige prvaka – Victory Vrsar i ove godine nastupiti na Ligi prvaka koja se u listopadu održava na Kreti, a njoj će se na tom natjecanju pridružiti i aktualni osvajači Prvenstva Hrvatske – sisačka momčad Sunprotect.