TKO ĆE BITI NAJBOLJA MALONOGOMETNA MOMČAD U HRVATSKOJ?

Nakon uspješnog nastupa reprezentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu u socca malom nogometu vraćamo se na domaće terene. Uskoro kreće borba za novog prvaka Hrvatske.

event 12.06.2024.
FOTO: Marin Sušić

Stoga selimo u Kerestinec gdje će se na terenima NK Topa odigrati završnica Socca prvenstva Hrvatske u malom nogometu. Podsjetimo, prije dvije godine se na istom mjestu odigralo ovo natjecanje.

Prošle godine u općini Cestica, titulom najbolje momčadi u Hrvatskoj okitili su se igrači iz Sisačko-Moslavačke županije koji su nastupali za Sunprotect iz Siska. Oni su u finalu svladali 10xTeam iz Cestice s 5:4.

Najvažnije informacije
Kotizacija iznosi 150€, a broj sastava po župniji je ograničen. Prednost pri prijavi imaju klubovi i momčadi iz partnerskih liga i turnira. Natjecanje se odvija prema pravilima International Socca Federationa, a pravo nastupa nemaju igrači koji u tekućoj godini imaju upisan nastup u SuperSport HNL-u, Prvoj NL te svi ostali igrači koji imaju važeći profesionalan ugovor. Ovo pravilo odnosi se i na inozemne lige istog ekvivalenta.

FOTO: Martin Novosel

Prvenstvo Hrvatske će se održavati istovremeno na tri terena, osiguran je live streaming svih utakmica, a završnica natjecanja bit će prenošena putem TV ekrana, kao što je bio slučaj i svake godine do sada. Najavljene su još neke inovacije koje će biti predstavljene u nadolazećim tjednima.

Iz Hrvatskog socca malonogometnog saveza objavljeno je kako će na završnici Socca PH suditi najbolji hrvatski suci u ovome sportu, kao i neki suci iz inozemstva čime će se organizacijska ljestvica podići na viši nivo, a od polufinala će u upotrebi biti i RVAS sustav (Socca verzija VAR-a).

Nagradni fond
1. mjesto: 5.500 €*
2. mjesto: 5.000 €**
3. mjesto: 150 €

Svoju momčad za Socca Prvenstvo Hrvatske u malom nogometu možete prijaviti OVDJE.
Sve informacije, kao i odgovore na eventualne upite, možete dobiti putem maila info@malinogomet.hr.

FOTO: Marin Sušić

*Nagrada pokriva hotelski smještaj te troškove prijevoza letom u ekonomskoj klasi za pobjedničku momčad na Socca Champions League koja se održava u Grčkoj na otoku Kreta. U slučaju viših cijena avionskih karata za 9 igrača u odnosu na iznos nagrade, Socca Croatia će pokriti razliku uz uvjet da su avionske karte rezervirane minimalno 45 dana prije odigravanja natjecanja te dobivene pisane potvrde od strane organizatora putem mail adrese. Nagrada se odnosi isključivo na igrače koji su nastupili na Socca PH u malom nogometu.

**Nagrada pokriva hotelski smještaj te troškove prijevoza letom u ekonomskoj klasi za pobjedničku momčad na Socca Grand Prix Sevens koji se održava u Gruziji. U slučaju viših cijena avionskih karata za 9 igrača u odnosu na iznos nagrade, Socca Croatia će pokriti razliku uz uvjet da su avionske karte rezervirane minimalno 45 dana prije odigravanja natjecanja te dobivene pisane potvrde od strane organizatora putem mail adrese. Nagrada se odnosi isključivo na igrače koji su nastupili na Socca PH u malom nogometu.