HRVATSKA U ČETVRTFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija osigurala je plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva. U vrlo čvrstoj utakmici naši reprezentativci svladali su Cipar s 2:0 te će za plasman među četiri najbolje europske momčadi igrati protiv Srbije.

event 11.05.2024.
FOTO: International Socca Federation

Strijelci za Hrvatsku u osmini finala bili su Ante Kovačević u 27. minuti i Duje Medak u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena, na asistenciju Kovačevića.

”Pokazalo se da je bila dosta teška utakmica. Nismo podcijenili Cipar, svaki dan od dolaska treniramo, vježbamo prekide. Moram priznati da se osjeti umor jer svaki dan igramo po jednu utakmicu, a evo, danas će biti i dvije. Svim srcem igramo za Hrvatsku, dat ćemo sve od sebe da uđemo u finalni dan, a onda što bude. Moram pohvaliti izbornika Dinu Kovača koji nas sve drži na okupu i stvarno je dobra atmosfera među ekipom. Veselim se četvrtfinalu protiv naših susjeda, radi se o reprezentaciji od igrača koji su nekada imali ozbiljne profesionalne karijere. Stariji su od nas, ali imaju iskustvo igranja Lige prvaka i drugih ozbiljnih natjecanja. Bit će to dobra utakmica, a mislim da naša mladost može presuditi”, rekao je hrvatski reprezentativac Duje Medak.

FOTO: International Socca Federation

Hrvatska će četvrtfinale EuroCupa igrati već večeras u 21:55h protiv Srbije koja je u osmini finala svladala Gruziju s 4:1.

ČETVRTFINALE
Hrvatska – Srbija, 21:55h
SportKlub 7 i MaxSport 2