HRVATSKA NA EUROCUPU DEKLASIRALA SLABAŠNI LUKSEMBURG

Hrvatska reprezentacija u drugom kolu skupine ”C” na Socca EP u malom nogometu ostvarila je visoku pobjedu od čak 18:0 nad slabašnim Luksemburgom.

event 09.05.2024.
FOTO: International Socca Federation

Izabranici Dine Kovača ozbiljno su shvatili ovu utakmicu te su visokom pobjedom potvrdili svoju kvalitetu i poziciju favorita u skupini. Golove za Hrvatsku postigli su Duje Medak (7x), Ante Kovačević (5x), Edi Ljubas (4x), Borna Vidićek, Ivan Jelić te Luka Gajski.

”Dogovor je bio da shvatimo Luksemburg maksimalno ozbiljno i tako smo pristupili utakmici. Vidi se i po rezultatu da smo svi dali sto posto od sebe i da nismo odustajali. Znamo i sami da je Bugarska vjerojatno i najjači protivnik u skupini, čekamo ih spremni, na isti način kao i danas, samo s jednim ciljem, a to je pobjeda”, rekao je reprezentativac Hrvatske Edi Ljubas.

FOTO: International Socca Federation

U petak na EuroCupu našu reprezentaciju očekuje posljednji ogled grupne faze natjecanja protiv Bugarske, koja također ima dvije pobjede u skupini. Dvoboj je na rasporedu u 14:00h po hrvatskom vremenu, a prijenos možete gledati na SportKlubu 4 i na MaxSportu 1.

1. kolo
Bugarska – Luksemburg 9:1
Hrvatska – Španjolska 7:0

2. kolo
Španjolska – Bugarska 0:1
Hrvatska – Luksemburg 18:0

3. kolo
Luksemburg – Španjolska | 10. 5. u 13:00h
Hrvatska – Bugarska | 10. 5. u 14:00h

FOTO: International Socca Federation