KREĆE BORBA ZA TITULU NAJBOLJE MALONOGOMETNE MOMČADI U HRVATSKOJ

Nakon uspješnog nastupa reprezentacije Hrvatske na Socca SP u malom nogometu fokus se vraća na domaće terene.

event 21.06.2023.
FOTO: Socca Croatia

Uskoro selimo u Cesticu gdje će se na terenima NK Poleta iz istoimene općine odigrati završnica Socca prvenstva Hrvatske u malom nogometu.

Prošle godine titulom najbolje momčadi u Hrvatskoj okitili su se igrači iz Vukovarsko-Srijemske županije koji su nastupali za Restoran Nadu. U finalu su svladali CB PodRoom iz Đurđevca s 5:3.

FOTO: Marin Sušić

Dva igrača iz pobjedničke momčadi nastupala su za reprezentaciju Hrvatske na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Essenu, a radi se o Josipu Haluški, ujedno i kapetanu reprezentacije, kao i Dominiku Jeliniću. Treba naglasiti kako pravo nastupa za reprezentaciju u idućih godinu dana ostvaruju isključivo igrači koji nastupe na završnici Socca PH u malom nogometu ili na Socca Ligi prvaka koja se igra u listopadu.

Pobjednička momčad na Prvenstvu Hrvatske osvojit će novčanu nagradu od 1.000 eura te plasman na Ligu prvaka u Mariboru uz sve plaćene troškove u vrijednosti od 3.000 eura. Treba naglasiti kako se ove godine Liga prvaka igra na novoj lokaciji, na stadionu Ljudski vrt u Mariboru gdje svoje utakmice igra najtrofejnija nogometna momčad Slovenije.

FOTO: Marko Pavlić

Iz Hrvatskog socca malonogometnog saveza najavljuju kako će na završnici Socca PH suditi najbolji hrvatski suci u ovome sportu, kao i suci iz inozemstva koji su sudili na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Essenu čime će se organizacijska ljestvica podići još stepenicu više.

Osiguran je prijenos svih utakmica putem live streama, dok će polufinalne i finalna utakmica biti prenošene u programu Sport Klub televizije.

FOTO: Marin Sušić

Uz momčadi koje su se kvalificirale putem partnerskih liga i turnira na ovogodišnje Socca PH prima se i ograničen broj prijava (kotizacija: 100€). Sve informacije možete saznati putem maila info@malinogomet.hr ili na 099/7763-633 (Dario) te istim putem izvršiti i svoje prijave.