HRVATSKA I GRUZIJA ZA OSMINU FINALA, ROBERTO CARLOS GOST SOCCA SP U MALOM NOGOMETU

Nakon višednevnog razigravanja po skupinama, došlo je vrijeme za eliminacijsku fazu natjecanja na Socca SP u malom nogometu.

event 08.06.2023.
FOTO: Marin Sušić

Nakon što su Maroko i Gruzija u posljednjoj utakmici skupine ”K” odigrali 1:1 postalo je poznato da su u navedenoj skupini Gruzijci drugoplasirana reprezentacija te će oni danas u 17:15 sati odmjeriti snage s našom reprzentacijom u 1/16-ni finala Socca SP u malom nogometu.

FOTO: Marin Sušić

Podsjetimo, Hrvatska i Gruzija su početkom travnja međusobno igrale na EuroCupu u Moldaviji, a tada je Hrvatska slavila 1:0 golom kapetana Josipa Haluške.

Utakmica protiv Gruzije igra se na montažnom stadionu u centru Essena, na Kennedyplatzu, a i ovoga puta hrvatski reprezentativci pozivaju sve navijače iz Essena i okolice na utakmicu te se nadaju kako će i ovoga puta imati glasnu podršku s tribina. Ulaz na stadion je slobodan.

Naglasimo i kako je osiguran TV prijenos na kanalu Nova Sportu.

FOTO: Marin Sušić

Za kraj napomenimo kako je gost Socca svjetskog prvenstva u malom nogometu bio nekadašnji brazilski internacionalac Roberto Carlos. On je uoči utakmice Brazil – Turska, na koju je došao kako bi pružio podršku svojim sunarodnjacima, izazvao pravu pomutnju.