IZBORNIK OSTRMAN OBJAVIO KONAČAN POPIS REPREZENTACIJE ZA SP U ESSENU

Grad Essen u Njemačkoj od 2. do 11. lipnja bit će domaćin Socca Svjetskog prvenstva u malom nogometu, a izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije Željko Ostrman, objavio je konačan popis reprezentativaca za taj spektakularan malonogometni događaj na kojem će se natjecati čak 44 nacionalna tima.

event 28.05.2023.

”Na konačnom popisu nalaze se momci koji su svojom igrom zaslužili biti dijelom hrvatske reprezentacije.  Mislim kako smo napravili dobar spoj mladosti i iskustva i stvarno vjerujemo da možemo napraviti dobar plasman na Svjetskom prvenstvu, kakav smo napravili i na nedavnom EuroCupu u Moldaviji”, kazao je izbornik Ostrman.

”Kostur ekipe iz Moldavije ostao je na okupu, a izbornik je dodao još nekoliko novih igrača. Ako pokažemo čvrstinu i homogenost s EuroCupa, rezultat ne bi smio izostati. Nadam se da će se novi igrači lako prilagoditi i prihvatiti zahtjeve koje je izbornik stavio pred nas. Najvažnije je da dobro uđemo u prvenstvo. Svaka utakmica će biti od iznimne važnosti i zbog atmosfere u ekipi i zbog samopouzdanja koje će u nekim utakmicama biti ključno. Treba samo vjerovati da možemo napraviti dobar rezultat, moramo biti skoncentrirani, slušati izbornikove upute i uz malo sportske sreće nadati se najboljem”, rekao je kapetan Josip Haluška te nadodao:

”Očekujem da odigramo najbolje što znamo, a samim time prolazak skupine se postavlja kao imperativ. Siguran sam da neće biti lako, ali vjerujem da ćemo osigurati plasman u daljnju fazu natjecanja. Jako malo je ostalo do početka i samim time uzbuđenje je sve veće”, nadodao je Haluška.

Napomenimo kako se Hrvatska našla u skupini B, zajedno s Kostarikom , Meksikom i Sirijom koja će nastupiti umjesto Bahreina koji je otpao zbog problema u viznom režimu. Sve utakmica hrvatske reprezentacije moći će se pratiti u izravnom prijenosu na programima SportKluba.

KONAČAN POPIS HRVATSKIH REPREZENTATIVACA ZA SOCCA SVJETSKO PRVENSTVO U NJEMAČKOJ

 1. NIkola Beljan (vratar)
 2. Dominik Jelinić (vratar)
 3. Josip Haluška (kapetan)
 4. Tomislav Haramustek
 5. Marin Romić
 6. Domagoj Mikleušević
 7. Edi Ljubas
 8. Hrvoje Čović
 9. Alberto Sinani
 10. Nebojša Karamarković
 11. Matej Herent
 12. Marko Pest-Mudvajl
 13. Borna Vidićek