JAKO NOVI PARTNER HRVATSKOG SOCCA MALONOGOMETNOG SAVEZA

Nakon kraće stanke, pred našim malonogometašima novi su izazovi. Uskoro kreću pripreme za EuroCup koji će se krajem ožujka održati u Moldaviji.

event 13.03.2023.
FOTO: International Soccca Federation

Nakon toga, najbolje hrvatske amaterske malonogometaše očekuje i Socca SP u malom nogometu koje se ove godine održava u Essenu u Njemačkoj.

Prije početka priprema saznali smo kako će hrvatski reprezentativci u nadolazećem periodu nastupati u sportskoj opremi branda JAKO.

”Drago nam je što smo potpisali suradnju s ovim vrlo kvalitetnim proizvođačem sportske opreme. Stručni stožer i naši reprezentativci već na EuroCupu u Moldaviji zasjat će u novom ruhu te se nadamo da će u novoj opremi ostvariti sjajne rezultate na najjačem malonogometnom kontinentalnom natjecanju”, kazao je Vedran Prga iz Socca Hrvatske te se zahvalio gospodi Stipi Glavinoviću i Juraju Grizelju iz JAKO Hrvatska na iznimnoj susretljivosti i stručnosti.

Ždrijeb skupina za premijerno izdanje EuroCupa održat će se u utorak 14. ožujka u 19:00h, a moći će se pratiti uživo putem naših društvenih mreža.