POZNAT PROŠIRENI POPIS HRVATSKE REPREZENTACIJE ZA SOCCA SP U MALOM NOGOMETU

Za svega tri tjedna očekuje nas dugoočekivani početak trećeg izdanja Socca svjetskog prvenstva u malom nogometu. Naime, od 10. do 18. rujna u Budimpešti održat će se smotra najboljih svjetskih malonogometaša koja se igra pod okriljem ISF-a (Svjetske malonogometne federacije).

event 19.08.2022.
FOTO: Vedran Tolić

Otprije je poznato kako će se Hrvatska natjecati u skupini ”B”, a protivnici našim reprezentativcima bit će igrači Grčke, Španjolske, Čilea i Irana.

Hrvatski izbornik Željko Ostrman, sa svojim stručnim stožerom, željno iščekuje ovogodišnje SP, a uoči početka priprema izjavio je: ”Nakon ljetnog odmora reprezentativci se vraćaju u pogon te ćemo naredna tri tjedna pokušati iskoristiti maksimalno kako bi se kvalitetno pripremili za nadolazeće natjecanje. Nakon završnice Prvenstva Hrvatske u kadru su se pojavila i neka nova imena što nas jako veseli. Treba naglasiti kako u Budimpeštu idemo s visoko postavljenim ciljevima, a na završnom popisu naći će se samo oni najspremniji”.

Uoči početka priprema Ostrman je objavio prošireni popis reprezentativaca na kojem se nalaze 23 igrača, a uoči puta na SP taj popis bit će skraćen na 15 imena.

ANTONIO KRZNARIĆ
DOMINIK JELINIĆ
MARKO PAVLOVIĆ
JOSIP HALUŠKA
KRISTIAN CIANCI
FILIP IVAN PRANJIĆ
ALEN GRAFINA
GORAN DLESK
TOMISLAV HARAMUSTEK
DOMINIK ZEKO
SINIŠA ĐIPALO
ANTE PAVLIČEVIĆ
HRVOJE MLINARIĆ
BOJAN VRUČINA
FILIP HANŽIĆ
MARIO CRNČEVIĆ
MATEJ JUKIĆ
DINKO GAVRANOVIĆ
ANTONIO MAZZAROLI
LUKA RADETIĆ
NIKOLA BELJAN
MARIN LEŽAIĆ
DAVOR MILANKO